alteltklubb1

Atletklubb

Vestfossen IF atletklubb er funkjsonell trening og vektløfter klubb. Vi er en klubb for alle uansett nivå, ferdighet og fysisk form. Vi tilrettelegger treningen slik at alle kan delta og vi veileder på teknikk og utførelse av øvelsene.

alteltklubb2

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

VIKTIG INFORMASJON!
Hei alle fine folk i atletklubben.
I kveld blir det siste trening på en stund. Vi følger skoleruta, så høstferien holder vi stengt.
Men da vi enda ikke har fått lokaler til trening i vinterhalvåret må vi holde stengt frem til de er tilgjengelig. Det blir desverre for kaldt å trene ute etter høstferien. Beklager dette, vi jobber hardt med å få det til. Vi holder dere fortløpende oppdatert på fremgangen, og håper det snart blir en løsning. Ønsker dere alle en god høstferie.
... See MoreSee Less

Utesesongen er godt i gang i Vestfossen🌞🌞🌞Er ikke mye som er bedre enn å trene ute💪
#atletklubben #vestfossenatletklubb #vifatletklubben #vestfossen #øvreeiker #trening #trenesammen #treneute #utetrening #crossfit #liftforlife
... See MoreSee Less